Nabídka zaměstnání – Kuchařka do školní jídelny 
Přijmeme kuchařku do školní jídelny vyučenou v oboru s možností nástupu dohodou
Kontakt: Ing. Renáta Čapková, tel. +420 771 293 605

e-mail: skola@oasoslouny.cz; tel.: +420 415 655 489; tel.: +420 739 477 561 (nelze přepojit)

Souboj o nejlepší plovoucí město Česka je na spadnutí

Šest nejlepších týmů studentů stavebních středních škol předvede své umění a kreativitu v národním finále 16. ročníku soutěže Modelium 2024. Mezi postupujícími jsou školy z Brna (dva týmy), Kolína, Kadaně, Loun a Kladna. Souboj o nejlepší český model plovoucího města z vlnité lepenky a postup do mezinárodního superfinále se uskuteční 10. června v Ostravě. Soutěž pořádá mezinárodní stavební skupina HSF System patřící do holdingu PURPOSIA Group.

O postup do národního finále usilovalo 40 týmů z 28 středních škol z celé České republiky. „Je skvělé vidět, kolik mladých talentů se pustilo s velkou kreativitou, technickými dovednostmi a zápalem pro každý detail do této stavařské výzvy, která nám ukázala, že české stavebnictví má rozhodně budoucnost,“ uvedl Tomáš Hess, obchodní ředitel a člen představenstva stavební skupiny HSF System.

Národního finále v Ostravě se zúčastní studenti z následujících škol: Obchodní akademie a Střední odborná škola gen. F. Fajtla v Lounech, Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie v Kladně, Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební v Kolíně, Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie v Kadani, Střední průmyslová škola stavební v Brně a Střední škola polytechnická v Brně. 

(Zdroj: https://www.bydlet.cz/769675-mladi-stavari-v-akci-souboj-o-nejlepsi-plovouci-mesto-ceska-je-na-spadnuti/)
(Zdroj: https://www.facebook.com/share/p/mhXqqQZtPDENqkB1/)