e-mail: skola@oasoslouny.cz; tel.: +420 415 655 489; tel.: +420 739 477 561 (nelze přepojit)

Vzdělávání 2025

 

PROPAGAČNÍ VÝSTAVA – VZDĚLÁVÁNÍ 2025


STŘEDNÍ ŠKOLY Z ÚSTECKÉHO KRAJE A OKOLÍ LOUN ZDE POSKYTNOU INFORMACE O MOŽNOSTECH STUDIA V OTEVÍRANÝCH STUDIJNÍCH A UČEBNÍCH OBORECH, VÝSTAVA BUDE SPOJENA S PRAKTICKÝMI UKÁZKAMI PRACÍ ŽÁKŮ A STUDENTŮ.

INFORMACE O MOŽNOSTECH STUDIA NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V CELÉ REPUBLICE VÁM ZDE POSKYTNOU KVALIFIKOVANÍ PORADCI PRO VOLBU POVOLÁNÍ Z ÚŘADU PRÁCE V LOUNECH.

INFORMACE Z VÝSTAVY MOHOU VYUŽÍT PŘEDEVŠÍM ŽÁCI ZÁKLADNÍCH ŠKOL, KTEŘÍ KONČÍ POVINNOU ŠKOLNÍ DOCHÁZKU.

TĚŠÍME SE NA VAŠI ÚČAST!

Akci podporuje: Ústecký kraj, město Louny, Úřad práce Louny, Okresní hospodářská komora Louny


PŘIHLÁŠKA PRO VYSTAVOVATELE

ORGANIZAČNÍ POKYNY


Upozorňujeme vystavovatele na skutečnost, že na akci budeme pořizovat fotografie a video dokumentace. Každý účastník námi pořádané veřejné akce svým vstupem na akci bere na vědomí a souhlasí s tím, že může být zaznamenán na video nebo fotodokumentaci, která může být použita pro další veřejné šíření, reklamu nebo prezentaci. Nájemce svým podpisem uděluje OA a SOŠ gen. F. Fajtla, Louny, výslovný a ničím nepodmíněný souhlas s pořizováním fotografií a videozáznamů v průběhu výstavy. Dále tímto uděluje souhlas s tím, aby takto pořízené fotografie a videozáznamy byly použity v rámci činnosti OA a SOŠ gen. F. Fajtla, Louny a její prezentace za účelem propagace.